RETOUREN

HERROEPINGSRECHT
 

 “U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u huis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Kijk  voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beton-enzo.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Uitzondering maatwerk

Betonnen producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat voor u gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.
De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”
 

 

© 2019 - 2021 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel