Kerst cadeau-pakketten

Kerstpakket samenstellen

De feestdagen zijn weer in aantocht! De feestdagen zijn een mooi moment om je werknemers een mooi kerstpakket te geven. Een extra blijk van waardering is altijd goed. Tijd dus om eens rond te kijken wat er dit jaar voor mooie pakketten zijn. Ik bied verschillende mooie kerstpakketten aan. In deze blog laat ik je verschillende mooie pakketten zien. Je kunt ervoor kiezen om een kerstpakket te bestellen die al samengesteld is door mij. Dit pakket is helemaal naar wens en budget aan te passen, ook kun je zelf een kerstpakket samenstellen of zelfs kiezen voor een brievenbus kerstpakket.

Kerstpakket laten bezorgen

Wanneer je een kerstpakket bij mij besteld, kun je die in overleg laten bezorgen op de plaats die je wilt, en ongeveer wanneer je wilt (houdt er rekening mee dat de post rond de feestdagen vaak wat langer onderweg is). Bij ieder pakket zit een kaartje. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke tekst jij op het kaartje wilt hebben. Ik zorg dat het pakketje leuk verpakt met de post gaat. Zo is het een feestje om uit te pakken. Een kaartje met een persoonlijke groet maakt het extra persoonlijk!

Kerstpakket bestellen Brievenbus pakket kerst

Een kerstpakket kun je bij mij heel makkelijk online bestellen. Ik heb hiervoor een paar ‘standaard’ kerstpakketten samengesteld. Heel handig, zo hoef je er verder niet over na te denken. In mijn shop verkoop ik kerstpakketten in verschillende formaten. Je kunt kiezen voor een kerstpakket in brievenbus formaat wanneer je een kleine attentie wilt sturen. Deze kun je direct op het goede adres laten bezorgen.
Ook kun je in mijn shop voor grotere pakketten kiezen. Je kunt bij mij terecht voor kleine order aantallen, maar ook voor grotere orders.

Originele kerstpakketten

Als je ervoor kiest om zelf een kerstpakket samen te stellen, kun je beginnen met het rondkijken in mijn shop.
In mijn shop kun je de sinterklaas- & kerstproducten bekijken die ik verkoop. Verder kun je kijken of je dit wilt aanvullen met een paar leuke woonartikelen en bijvoorbeeld wat lekkers. Als je contact met mij opneemt, kan ik hierin met je meedenken en kunnen we kerstpakketten op maat samenstellen. Doordat ik handgemaakte producten verkoop in mijn webshop, geef je altijd een origineel cadeau.

Het Kerstpakket Kerstpakket samen stellen

De kerstpakketten die ik samenstel, probeer ik te baseren op enkele ‘trends’ die we zien.
Allereerst vind je natuurlijk een item wat te maken heeft met hét product van mijn bedrijf.
Een item van beton. Bijvoorbeeld een stoere kaarsenhouder.
Daarnaast kun je er bijvoorbeeld mooie kaarsen of een heerlijk geurend amberblokje in vinden.
Verder kun je denken aan iets te eten of te drinken. Een heerlijke winterthee of wat lekkers bij de koffie. Alles om het perfecte relax momentje te maken!

Ik ben benieuwd welk kerstpakket dit jaar favoriet is, en natuurlijk: welke ik voor jou mag klaarmaken!

Blog geschreven door: BijHeleen (www.bijheleen.nl).

Woensdag, 13 Oktober 2021

 

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel