Paasdecoratie met een betonnen paashaas in de hoofdrol

Wanneer de lente in het land is, gaan we ook al snel nadenken over de eerst volgende feestdagen reeks: Pasen. Niet dat je hieraan kan ontkomen, de supermarkt schappen liggen al maanden vol met alle lekkernijen en paasdecoratie. Wordt het dit jaar anders? Ik denk het wel. Menigeen viert het dit jaar wellicht weer als vanouds met de gehele familie, of alleen met eigen gezin, het is en blijft een mooi moment om samen aan tafel te gaan en te vieren. Voor de meeste mensen is het een moment dat de lente compleet maakt en een moment wat ons naar de zonnige dagen brengt.

Voor mij is Pasen altijd een combinatie geweest met samen tafelen en daarna lekker naar buiten genieten van het lente weer. Rennen in het bos, klimmen door de duinen of struinen over een zandvlakte. Met natuurlijk maar één doel voor ogen… zoveel mogelijk paaseieren vinden! Het blijft leuk om mee te doen aan zo’n paaseieren zoektocht. Voor kinderen is dit leuk, maar even eerlijk. Ik zie toch echt altijd meerdere volwassenen ook de omgeving scannen op zoek naar eieren… die wedstrijdmentaliteit blijven we toch altijd houden 😊.

   Paashaas, paasdecoratie           Paashaas, paasdecoratie

Paastafel dekken in lente kleuren

Met Pasen genieten wij altijd van een paasbrunch en wij vinden het dan leuk als de tafel uitbundig gedekt is vol met kleur. De tafel wordt zo feestelijk mogelijk ingericht, niks is te gek als het maar vrolijk is! Hieronder noem ik een paar items die ik belangrijk vind voor onze gedekte paastafel:

Tafellaken - Jaren geleden heb ik een tafellaken gekocht met het perfecte kleurenpalet, lichtblauw met kersenbloesem, superleuk! Dit tafellaken is de basis van de sfeer die ik op tafel wil hebben.

Bloemen - Daarnaast is een echte musthave bloemen en takken. Versierd met houten paaseieren of juist een bos verse tulpen in al hun kleurpracht of narcissen in bloei. Ben je nou geen bloemenmens dan heb ik je de vorige keer al dé tip gegeven voor kleur op tafel, deze vrolijk dip dye kaarsen.

Etagère – Tijdens de paasbrunch hebben wij diverse broodjes op tafel staan. Heerlijk afbakbroodjes, eigen gebakken bananenbrood, krentenbollen en uiteraard croissants. Wanneer we al dit lekkers allemaal in mandjes zetten, staat de tafel al vrij snel vol. Gezellig, maar soms ook wat onhandig in combinatie met kleine kinderhanden. De oplossing: gebruik een etagère! Je bespaart ruimte aan tafel, maar het geeft ook makkelijker door als iemand aan het einde van de tafel wat keuzetijd nodig heeft. Heb jij de prachtige etagère van Beton & Zo al gespot?  

Maar blijft het hierbij? Nee bij mij zeker niet. Vanaf kleins af aan weet ik niet beter dat er nog veel meer paasdecoratie bij kan. En zo komt dit nu ook terug bij mij aan tafel.


“Deze betonnen paashaas is stoer en schattig tegelijk!”


Paasdecoratie – De gedekte paastafel is voor mij niet compleet zonder de lente dieren. Denk aan kippen, schaapjes en konijnen/paashazen. Ik heb ze nu ook al verspreid door het huis staan, maar straks met de paasdagen komen ze allen op tafel. Rondom de Pasen vind je veel van deze dieren als versiering in de winkels. Keuze genoeg dus! Alleen is het wel flink zoeken naar paasdecoratie wat past in mijn industriële inrichting. Tot ik een unieke paashaas vond van beton! Deze betonnen paashaas is stoer en schattig tegelijk! Naast het feit dat de betonnen paashaas prachtig opgaat in mijn interieur, zijn ze ook nog eens duurzaam. De betonnen paashazen gaan namelijk jarenlang mee en ze zijn goed op te bergen.

Paasdecoratie, paashaas van beton


Duurzame paasdecoratie in huis halen

Ben jij ook al aan het bedenken wat je allemaal op tafel zet met Pasen? En zoek je nog wat extra paasdecoratie?

Speciaal voor de lezers van dit blog hebben we een paashaas actie samengesteld! Voor € 22,50 ontvang je de betonnen paashaas met droogbloemen + de kleinere betonnen paashaas.
Klik hier voor deze set. Bestellen kan t/m 13 april 2022, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jou paasdecoratie op tijd binnen is.

 

Blog geschreven door; Denise Pol
Woensdag, 6 April 2022

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel