Verjaardag & Zo

Er is er één jarig hoera, hoera!

 

Verjaardagscadeaus zijn altijd leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Een verjaardag staat voor feest, taart, ballonnen én cadeaus. Bij Beton & Zo heb je volop keuze om het allerleukste pakket samen te stellen voor de jarige. Kies een bijpassend kaartje en de verrassing is compleet!

Wil jij als werkgever jouw personeel op verjaardagen een mooi cadeau geven? Kies dan voor de Verjaardag & Zo Cadeauservice.

 

 

Er is niks vervelender dan een verjaardag vergeten. Zeker als het een collega of werknemer van je is waar je een fijne zakelijke relatie mee hebt. Met de Verjaardag & Zo Cadeauservice vergeet je nooit meer een verjaardag! Ook hoef je niet telkens opnieuw na te denken over een geschikt cadeau. Wij nemen dit volledig uit handen , zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Uiteraard is deze service ook ideaal voor mooie geschenken voor een jubileum of andere feestelijke gebeurtenis binnen het bedrijf. Met de Verjaardag & Zo Cadeauservice ben je verzekerd van een mooi cadeau.

 

 

Zo werkt het

Je kiest een cadeaupakket uit het assortiment en je geeft aan wie op welke datum jarig is. Dit is ook het moment om aan te geven wat er op het handgeschreven kaartje mag komen te staan. Vanaf 50 pakketten is het ook mogelijk te kiezen voor een bedrukte kaart. Als alles is doorgegeven hoef jij je geen zorgen meer te maken. Jouw personeel wordt vlak voor of tijdens de feestelijke dag verrast met een mooi cadeaupakket!

 

Voorwaarden

Je mag gebruik maken van de Verjaardag & Zo Cadeauservice als je;

  • Minimaal 10 medewerkers per jaar wil verrassen
  • Per medewerker een pakket uit kiest vanaf € 15,00

In de offerte gaan we uit van bezorging in Nederland ( ander land is ook mogelijk ) en eventuele wijzigingen moeten uiterlijk één week van te voren (voor de verjaardag) worden doorgegeven.

 

Inhoud Verjaardag & Zo Cadeaupakket

De inhoud van het Verjaardag & Zo Cadeaupakket is geheel naar eigen wens samen te stellen. De webshop van Beton & Zo zit boordevol unieke, handgemaakte cadeaus. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een pakket, zorgen wij ervoor dat het feestelijk wordt ingepakt en op tijd bij de jarige wordt bezorgd.

Het feest kan beginnen! Neem voor meer informatie contact op of vraag direct een offerte aan.
Dit kan rechtstreeks via het contactformulier, via mail naar info@beton-enzo.nl of via de groene knop onderaan.

 

Waarom kiezen voor Verjaardag & Zo

  • Het is gemakkelijk
  • Je vergeet nooit meer een verjaardag
  • Met een klein gebaar laat je weten dat jij dankbaar bent voor al jouw personeel
  • Vanaf 51 werknemers kom je in aanmerking voor staffelkorting

 

 

 

 

 

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel