Afsluiting van het schooljaar

De meivakantie zit er weer op. Twee weken hebben we volop mogen genieten van het heerlijke lente weer. Korte broeken, ijsjes en lekker buiten spelen. Het was genieten de afgelopen weken. Maar het einde van deze vakantie betekent ook dat we al snel richting het einde van het schooljaar gaan... De tijd van opruimen van klaslokalen, afscheid nemen van je favoriete juf of meester en natuurlijk afscheidscadeautjes geven.

juffen cadeau - einde schooljaar cadeaueinde schooljaar juffen cadeautjes

Juffen en meesters zijn goud waard

Ze nemen onze kinderen mee in een reis van wijsheid en in het groter worden. Ik sta vaak versteld van de verhalen waar mijn jongens mee thuiskomen. Glimmende ogen die vertellen wat ze vandaag weer op school geleerd hebben in de klas. Dat is toch goud! Aan het einde van het schooljaar komt dan de nieuwsbrief met de nieuwe klassenindeling, de plannen voor voorstellingen en de schoolreisjes. De weken vliegen voorbij en dan hebben we allemaal weer zo’n besefmoment, wat gaat de tijd toch snel en wat worden ze snel groot! 

Tegenwoordig is het heel normaal om aan het einde van het schooljaar de juf of meester te verrassen met een cadeautje. Iets om te zeggen: bedankt juf, of meester! Het is een blijk van waardering, vanuit de kant van de ouders vooral. Superleuk! Ik vind dat het meer dan terecht is om te zeggen: ‘bedankt superjuf, voor weer een jaar lesgeven aan mijn zoon!’

Maar hebben jullie ook niet het idee dat een doosje chocolade of een bosje bloemen alweer als te gewoon, te 'standaard' wordt gezien? Alle cadeau momenten zijn vaak een uitdaging om origineler te zijn dan de ander. Is dit ook niet zo'n typisch luizenmoeder moment als een ouder weer is flink heeft uitgepakt met de hulp van Pinterest? Origineel afscheidscadeautje juf of meester is niet voor niks op Google een veelvoorkomende zoekopdracht. We willen graag een ander verrassen, hoe je het wend of keert dat blijft toch ook leuk.   jij bent goud waard - juffen cadeaujij bent goud waard - juffen cadeau

Gezellige juf en meester bedankjes

Wanneer je online op zoek gaat vindt je ontzettend veel knutsels. Zelfgemaakte bossen bloemen, vlinder schilderijen, pasfoto spelletjes, ga maar door. Maar lang niet elke ouder heeft de tijd of de creativiteit hiervoor om daarin mee te gaan.

Hoe fijn is het dan om een origineel juffen of meester cadeau online te vinden. Beton & Zo denkt hier fantastisch in mee vind ik. De website staat vol met tientallen opties die voor ieder type juf of meester passend is. Beton decoratie, chocolade, sleutelhangers, kaarsen, genoeg mogelijkheden. Vergeet ook vooral de liefste stagiaires niet, die worden klaargestoomd om onze kinderen in de toekomst aan de hand mee te nemen.

Cadeautjes willen we graag passend hebben bij de juf of meester, maar niet onbelangrijk is dat het ook passend moet zijn bij ons budget. Beton & Zo heeft gezellige cadeaupakketjes passend bij ieders budget, ook daaraan is gedacht. Kijk eens rond op de juffen en meester cadeaupagina vol liefde en creativiteit.

Ik ben in ieder geval al klaar voor de juffen van mijn zoons 😊

einde schooljaar cadeau - juffen cadeaueinde schooljaar cadeau - juffen cadeau

Blog geschreven door; Denise Pol
Maandag, 16 Mei 2022

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel