Hoera! Je collega of werknemer viert zijn/haar verjaardag, is zoveel jaar in dienst of je zoekt misschien een leuk cadeautje voor kerst of Sinterklaas. Een passend cadeau uitzoeken voor collega’s is vaak een hele uitdaging. Daarom heb ik voor jou een lijstje gemaakt met 5 leuke cadeaus waar je collega sowieso blij mee zijn.
 

Wat is een geschikt cadeau voor een collega?

 Als je iets gaat vieren met je collega(’s), wil je niet aankomen met een standaard cadeau. Je wilt laten zien dat je hem/haar waardeert en dat hij/zij er lang plezier van kan hebben. In dit lijstje vind je dus geen cadeaubonnen of verzorgingsproducten. Maar wel heel veel andere leuke (en lekkere) items waar je blij van wordt.

Lekker borrelen

Borrelen is niet alleen voor de vrijdagmiddagborrel! Dit cadeautje bestaat uit een mix van producten die je kunt bewaren én kunt opeten. Wij hebben borrelpakketten met als thema bier of wijn. Werkt je collega vanuit huis? Dan is er ook een speciaal pakketje wat door de brievenbus past. Zo is de verrassing extra groot!

Een mooie boodschap

Niets is zo gezellig als kaarsjes aan op donkere dagen. Deze wenslichtjes zijn extra speciaal, want als je ze gaat branden, wordt er een mooie boodschap zichtbaar.

 

Voor theeliefhebbers

Met dit pakket wordt het echt jouw collega’s lievelingsdag. Je ontvangt niet alleen een heerlijke thee, maar ook leuke mokken en wat lekkers voor erbij. Als dat geen feest is.

Stoere items van beton

Wist je dat wij zelf de mooiste items maken van beton? Van huisnummers tot letters, beeldjes en leuke vaasjes om droogbloemen in te zetten.  Onze kandelaars zijn heel erg geliefd om als cadeau te geven. En ze zijn extra leuk als je er een paar mooie kaarsen en handgeschreven kaartje bij doet.

Een cadeautje passend bij het seizoen

In onze shop voegen we elk seizoen bijpassende cadeautjes toe. Zo zijn er cadeautjes voor op reis, de zomer en speciaal voor kerst. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze thema cadeaus beschikbaar zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je 2x per maand op de hoogte van nieuwe producten en nieuwtjes.

Altijd op tijd het cadeautje in huis

Wil jij als werkgever jouw personeel op verjaardagen en rond kerst verrassen met een mooi cadeau? Maak dan gebruik van de cadeauservices van Beton & Zo.  

 

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel