In september vind ik het heerlijk om mijn huis klaar te maken voor de herfst. De avonden worden een stuk korter, dus we zijn steeds vaker binnen te vinden. In deze blog deel ik een paar leuke tips om jouw huis extra gezellig te maken voor de herfstavonden.

Steek een kaarsje aan

Geen open haard? Kaarsen zijn een simpele en leuke manier om warmte en gezelligheid in huis te brengen. Kies niet voor een losse kaars, maar plaats een paar kaarsen bij elkaar. Dit maakt het extra gezellig. Combineer verschillende kandelaars van beton en glas op een mooi plateau voor een leuk stilleven op de salontafel. Steek je ook graag een kaarsje aan tijdens het avondeten? Kies dan voor dinerkaarsen. Deze langwerpige kaarsen zijn net wat korter dan je gewend bent. Zo kan je iedereen aan tafel goed zien.

Altijd een bloemetje in huis

Heb je graag bloemen in huis? Kies dan in de herfst voor droogbloemen. Deze gaan lang mee en passen qua kleuren ook nog perfect bij het najaar! Heb je trouwens onze leuke vaashouder voor droogbloemen al gezien?

Een heerlijke geur

Je kunt natuurlijk elke dag een appeltaart bakken voor een lekkere geur in huis, maar nog handiger is om gebruik te maken van een heerlijk geurend amberblokje. Leg het blokje op een schaaltje in de ruimte die je van een lekkere geur wilt voorzien. Ruikt de geur niet meer zo sterk? Gebruik dan de minirasp om de geur opnieuw te activeren. Ook leuk om als cadeau te geven!

Als een schilderijtje

Als ik met een kop thee op de bank zit, vind ik het heerlijk om naar buiten te kijken. De tuin verandert als een schilderijtje in een herfstachtig tafereel. Hang een leuk vogelvoederhuisje op en geniet van het uitzicht op allerlei vogeltjes. Wil je ook op de donkere avonden genieten van een mooi uitzicht op de tuin? Plaats dan een paar leuke tuinfakkels op zonne-energie.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel