Een kerstpakket is het meest populaire cadeautje wat wordt gegeven op het werk. Sommige mensen kijken er zelfs naar uit. Het is een manier om je werknemers te laten zien hoeveel je ze waardeert. Althans, dit werkt alleen als je het juiste cadeau geeft. Bij veel grote bedrijven zie je dat medewerkers een bon krijgen met punten om online iets uit te zoeken. Maar ik vind dat dit een stuk persoonlijker kan. Daarom wil ik je de Kerst & Zo service voorstellen.

Wist je dat een werknemer harder voor jou gaat werken als je laat zien dat je hem of haar ook echt waardeert? Dit kun je doen door complimentjes te geven, maar ook door een cadeau te geven wat persoonlijk is.

Je kunt ervoor kiezen om een kerstpakket te geven, maar bij Beton & Zo gaan we nog net een stapje verder voor jou. Wij voegen met liefde een kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap. En wil je het kerstpakket helemaal naar eigen smaak inrichten? Dan kan dat ook. Kies je eigen smaak thee, bepaal welke kleur kaars je wilt en hoe het amber geurblokje moet ruiken. Deze kleine finishing touches maken het cadeau extra persoonlijk.

Wij snappen als geen ander dat je weinig tijd hebt om alle cadeaupakketten zelf aan je collega’s te geven. Daarom bezorgen wij met liefde de pakketten bij je werknemers aan huis. Wil je je collega’s extra verrassen? Dan kun je ook kiezen voor een brievenbuspakket. Het kerstpakket past dan door de brievenbus. Zo is het een extra grote verrassing als je medewerker thuiskomt!

Is zo’n persoonlijk kerstpakket leuk voor jouw collega’s?

Vanaf vijf medewerkers is het al mogelijk om gebruik te maken van de Kerst & Zo service. Lees hier meer informatie over deze dienst of bekijk onze speciale catalogus om te zien wat er mogelijk is. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken. Wij zorgen voor de rest.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel