Een kerst om van te dromen

Maak je klaar voor de mooiste tijd van het jaar. Met kerst komen we samen en leggen we elkaar in de watten met leuke cadeaus. Welk cadeau ga jij dit jaar geven?

 

Maak het thuis extra gezellig

Cadeaus voor onder de boom

 

Weet je niet welk cadeau je moet geven voor kerst? Kies dan voor een leuk kerstpakket! In een pakket zitten items die niet alleen superleuk zijn, maar ook heel erg nuttig. Zoals de mooiste kaarsen, de warmste thee en lekkerste chocolade. Laat je inspireren door de kerstpakketten hieronder, of bekijk ze allemaal.

Kerst op afstand

 

Kun je niet bij de personen zijn met wie je graag kerst zou willen vieren? Kies dan voor een brievenbuscadeau. Dit cadeau is een extra grote verrassing, want de ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven. Aan het pakketje wordt een kaart met jouw boodschap toegevoegd. Deze schrijven wij met de hand om het extra persoonlijk te maken.

Favoriet in huis

Geen echte kerstboom in huis? Laat je huis dan lekker ruiken met een amber geurblokje. Met een schaaltje en een raps ziet het er niet alleen heel erg gezellig uit, maar door het blokje af en toe te raspen, wordt de geur opnieuwe geactiveerd. Zuig de rasp daarna op met de stofzuiger zodat deze ook fris gaat ruiken. Ideaal toch?

 

Een onvergetelijke kerst op het werk?

Met de Kerst & Zo service maken wij met liefde een kerstpakket op maat. Stuur de cadeautjes rechtstreeks naar je collega's of laat het afleveren op het werk. Bekijk hier de catalogus.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel