Hoera, een baby geboren!

Ben je zwanger of is er net een baby geboren? Dat is allebei reden voor een feestje! Maar welk cadeau is nou écht leuk om te geven? Bekijk hier de kraamcadeaus, cadeautjes om je zwangerschap aan te kondigen of leuke cadeaus voor de kersverse mama.

 

Heerlijk ontspannen de zwangerschap door

Cadeau voor de aanstaande opa en oma

Wil je op een originele manier vertellen dat je zwanger bent? Laat de kersverse opa en oma dan even puzzelen. Op de puzzel staat de tekst: 'Ons geluk kan niet meer stuk, we verwachten een kleine ukkepuk. Hiep hiep hoera jullie worden opa en oma!' 

 

Vier de zwangerschap

 

Heb je net te horen gekregen dat iemand zwanger is? Verras haar dan met een leuk cadeau om dit samen te vieren. Een flesje wijn kan natuurlijk niet, maar er zijn nog genoeg andere leuke opties.

 

Een naam om in te lijsten

Heb je al een naam gekozen voor de baby? Dan is dit superleuk om als decoratie in je huis te zetten. Ik maak met liefde voor jou mooie betonnen letters. Hang ze aan de muur, zet ze als decoratie op de commode of vensterbank of voeg na de geboorte de naam toe aan je huisnummer. 

 

Hoera er is een jongen of meisje geboren!

Als de baby eindelijk is geboren, wil jij natuurlijk het allerleukste cadeautje geven. Eentje die zowel leuk is voor de baby als de kersverse papa en mama. Want die verdienen het om lekker in de watten te worden gelegd.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel