Een cadeautje waar je niet voor hoeft thuis te blijven

Wil je iemand verrassen met een cadeautje, maar niet betalen voor torenhoge verzendkosten? Kies dan voor een brievenbuscadeau. Dit cadeautje past gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

 Brievenbuscadeaus voor elke gelegenheid

Maak het persoonlijk met een kaartje

Kun je het cadeautje niet zelf afgeven? Dan zorgen wij dat jouw bericht met de hand op een kaartje wordt geschreven. Zo maak je het extra persoonlijk. Het cadeautje wordt rechtstreeks naar de ontvanger verstuurd.

 

Een groot cadeau door de brievenbus

Het zijn niet alleen kleine cadeautjes die door de brievenbus passen. Er past meer doorheen dan je denkt.

 

 

Stel zelf het cadeau samen

Bij Beton & Zo bestel je niet een kant en klaar cadeau. Je hebt nog genoeg keuze om het cadeautje aan te passen aan jouw wensen. Bepaal zelf de kleur kaarsen, kies welke thee jij het lekkerst vindt of welke snoepjes jouw favoriet zijn. Zo wordt je cadeautje helemaal aangepast voor de gelukkige ontvanger.

 

Low budget cadeautjes

Wil je graag een goedkoop cadeautje geven? Maar wel een cadeautje van goede kwaliteit? Er is gelukkig genoeg mogelijk! Door de kiezen voor een brievenbuscadeau, bespaar je al op de verzendkosten. En deze kleine cadeautjes zijn altijd een succes! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cadeautje met een handgemaakte betonnen kandelaar.

 

   

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel