Als je kleine kinderen in de familie hebt, is de kans groot dat je sinterklaas viert. Van schoencadeautjes en pakjes voor de deur tot creatieve surprises om iemand mee te verrassen. Ben jij nog op zoek naar een passend cadeau? Wij hebben alvast wat tips voor je!

Voor in de schoen

Heb je ’s avonds een liedje gezongen bij je schoen? Grote kans dat er iets lekkers of een pakketje in zit! Schoencadeautjes zijn vaak klein. Maar er is gelukkig genoeg leuks om uit te kiezen! Kies bijvoorbeeld voor een lekkere Sint & Piet chocoladereep van Tony Chocolonely. Of verwen je voeten met dit fijne Himalaya zout. Ben je dol op een lekker geurtje in huis? Dan is een geurblokje in combinatie met een schaaltje en rasp ook superleuk om te geven.

Daar wordt aan de deur geklopt

Wie zou dat zijn? Was het de postbode of heeft Piet op pakjesavond cadeautjes aan de deur gezet? Wij hebben leuke cadeaupakketten vanaf €7,95.  In de pakketjes zit vaak een mix van iets lekkers en iets leuks om het extra gezellig te maken in huis. Wil je iemand thuis verrassen met zo’n cadeautje? Alle pakketjes passen gewoon door de brievenbus. Dus postbodepiet kan ze ook voor jou bezorgen zonder dat daarvoor een schoorsteen nodig is.

Een persoonlijk berichtje van Sint en Piet

Een cadeautje geven is leuk, maar een persoonlijk berichtje erbij maakt het nog net wat leuker. Bij onze Sinterklaascadeautjes heb je altijd de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen om jouw persoonlijke berichtje op te schrijven.

 

Bekijk alle sinterklaascadeaus

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel