Organiseer jij thuis een kerstdiner? Dan is het niet alleen leuk om een luxe menu op tafel te zetten, maar ook om ervoor te zorgen dat de aankleding er leuk uitziet! Sta je uren in de keuken? Dan wil je misschien niet heel veel tijd besteden aan de kerstdecoratie. Maar gelukkig is dat met deze leuke accessoires ook helemaal niet nodig!

 

Kaarslicht in kerstsfeer

Als iets onmisbaar is bij een luxe diner, dan zijn dat kaarsen. Bij voorkeur van die smalle kaarsen die er ook nog eens heel erg chique uit zien. Alleen hebben deze kaarsen wel een nadeel: ze zijn lang en daardoor is het lastig om eroverheen te kijken. Wil je een gezellig gesprek bij kaarslicht? Kies dan voor dinerkaarsen. Deze korte dunne kaarsen zijn perfect qua hoogte en uitstraling. Wil je liever een leuke eyecatcher op tafel? Kies dan voor deze speciale dennenboom kaarsen.

Een volle tafel

Heb je weinig ruimte op tafel door het aantal gasten? Kies dan voor kleine kandelaars die weinig ruimte innemen. Mag het wel wat luxer? Dan zijn de glazen kaarsenstandaards ook heel leuk. Wist je dat deze multifunctioneel zijn? Als je ze omdraait zijn ze ook geschikt voor een waxinelichtje.

Groen op tafel

Ik vind het zelf ook altijd leuk om iets uit de tuin op tafel te zetten. Maar bloemen zijn moeilijk te vinden rond kerst en ze zijn te hoog om een gezellig gesprek te voeren. Gelukkig is er nog genoeg moois. Kies voor takken van een eucalyptus, hulst of dennengroen en leg ze op tafel. Je kunt ze feestelijk combineren of apart gebruiken. Vind je dit wat kaal? Leg er dan kerstdecoratie in, zoals bijvoorbeeld deze leuke ster hangers.

De geur van kerstmis

Hoe leuk is het om jouw gasten te ontvangen in een heerlijk geurend huis. Misschien staat er al iets lekkers te sudderen op het vuur, maar het kan ook zijn dat jullie samen gaan koken. Een geurkaars met warme geuren zoals kaneel kan wonderen doen. Wil je liever een lekkere geur door het hele huis? Rasp dan een amberblokje en zuig het op met de stofzuiger. Wanneer je nu je hele huis stofzuigt, verspreid je een heerlijke geur.

Start met een hapje

Als het bijna tijd is voor het kerstdiner, is het superleuk om je gasten vooraf te verrassen met een lekker apperitief. Serveer dit op een leuke snijplank. Heb je hiervoor te weinig ruimte op tafel? Dan is een etagère een goed alternatief.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel