Eind december neem ik altijd even de tijd om terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd het afgelopen jaar. Mijn hoogtepunt? Dat we een paar maanden terug zijn wij verhuisd naar een huis met meer ruimte voor Beton & Zo. Zo fijn!

Door die verbouwing kan je het afgelopen jaar het beste omschrijven als chaotisch en achter de feiten aanlopen. Ik was steeds tussen het schilderen en vloeren leggen door pakketjes aan het inpakken jullie. En veel deadlines kon ik pas lastminute aan beginnen.

In deze blog vind je een korte blik in de toekomst. En ik deel met jou een aantal leuke reacties van klanten, want daar doe ik het voor!

 

Rust in de tent

Na zo’n druk jaar, verlang ik nu naar meer rust in de tent. Ik ga vooruitwerken en heb daarvoor al een fijne planning gemaakt. Ben ik of één van mijn kinderen eens ziek? Dan is dat geen probleem, want ik heb dan minder te maken met lastminute deadlines.

 

Nog meer cadeaus!

Ik word zo blij van het inpakken en versturen van cadeautjes! Je hebt misschien wel gemerkt dat ik niet alleen nog focus op handgemaakte betonnen producten, maar dat de cadeaus een steeds grotere plek op de site krijgen. En daar worden jullie volgens mij ook ontzettend blij van!


 

Volgend jaar komen er nog meer leuke cadeautjes online. Met voor elke feestdag ook leuke limited editions. De eerste zijn voor valentijn. Wil je weten wat in de pakketjes zit? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief, dan laat ik jou het als allereerste weten.


 

En leuk nieuws! Er komt een nieuw handgemaakt product aan!

Dat ik meer met cadeaus aan de slag ga, betekent niet dat ik de betonnen producten beu ben… ik heb een nieuwe betonnen kandelaar ontworpen. Deze komt in januari op de site!

Tijdens de kerstvakantie is Beton & Zo gesloten, daarna gaan we gelijk weer voor jou aan de slag met de mooiste cadeaus! Ik hoop dat ik bij jou volgend jaar ook weer een glimlach op je gezicht mag toveren. Want dat is het allerleukste om te doen.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel