Voordat je het weet is het alweer Valentijnsdag! Maak jij je huis op deze dag extra romantisch? Met deze Valentijns decoratie hangt de liefde in de lucht.

Samen genieten bij kaarslicht

Heb je geen open haard in huis? Dan mogen kaarsen niet ontbreken om het extra gezellig en sfeervol te maken. Geniet met z’n tweetjes van een diner bij kaarslicht. Wil je je geliefde liever ’s ochtends nog verrassen? Dan is het op deze donkere dagen ook leuk om ’s ochtends al een kaarsje aan te doen. Onze leuke cadeaupakketten met onder andere kaarsen en thee zijn hier ideaal voor. Als dat niet leuk wakker worden is!

Wil je liever geen vuur in huis? Wij hebben ook leuke ledkaarsen in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld deze leuke dip dye kaars.

De geur van liefde

Niets is fijner dan thuiskomen in een huis wat heerlijk ruikt. Sta je niet graag in de keuken? Dan kun je je huis ook lekker laten ruiken met een geurblokje. Ga er een paar keer met een rasp overheen om de geur extra goed te verspreiden.

Romantiek in de badkamer

Wat dacht je van in bad bij kaarslicht met een lekker hapje erbij? Dat is nog eens romantisch ontspannen! Heb je geen bad? Maak dan voor je Valentijn een lekker voetenbadje klaar. Dit badzout is ideaal.

Met Valentijn hoef je je huis niet groots te versieren. Het gaat om de boodschap die het romantisch maakt. Schrijf een persoonlijk kaartje wat je bij het (zelfgemaakt) ontbijt legt. Of plaats een leuke foto in een houder om te genieten van een mooie liefdevolle herinnering samen. Woon je (nog) niet met jouw Valentijn samen? Stuur dan als verrassing een leuk brievenbus cadeautje. Wij voegen voor jou een handgeschreven kaartje toe. Al dan niet anoniem.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel