Vind jij het leuk om je huis feestelijk aan te kleden voor elke gelegenheid? Dan mag Pasen niet ontbreken? De paastak in de woonkamer kennen we inmiddels wel. Maar er is nog veel meer leuks om deze feestdag mee te decoreren!

Stoer van beton

Ik hou van de stoere look van beton. Deze leuke paashazen maakte ik zelf en vind je ook in de webshop. Je kunt kiezen voor een losse paashaas of een paashaas met reageerbuisje. Door de neutrale kleur, passen ze in elk interieur. En het formaat zorgt ervoor dat ze overal leuk staan. Van de vensterbank tot op tafel. Of wat dacht je van buiten bij de voordeur?

Een bloemetje voor Pasen

In de paashaas met reageerbuis kun je ook een leuk bloemetje doen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lentebloem zoals een losse tulp of narcis. Maar ook een paastakje zorgt voor een leuke combinatie!

Paasdecoratie combineren

De twee paashazen zijn ook samen te bestellen als een setje. Hoe leuk is dat? Ik combineer ze graag met de bijgeleverde droogbloemen en zet ze samen op een dienblad.

Tijdloze decoratie

Wil je de paashazen het hele seizoen laten staan? Door de neutrale en rustige grijze kleur, mixen de haasjes mooi in elk interieur. Wissel je stilleven af met andere bloemen of kaarsen. Of verplaats ze eens naar een andere plek. Zo is jouw paasdecoratie elke keer weer een feestje om naar te kijken!

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel