Nu de lente dichterbij komt en de eerste bloemetjes alweer bloeien, krijg ik zin om weer wat meer kleur in mijn interieur te brengen. En nee, dat doe ik niet door mijn muren knalroze te verven, maar met subtiele kleuraccenten in mijn decoratie. Vandaag geef ik jou tips om een de eettafel voor Pasen extra vrolijk aan te kleden.

1 Kaarsen voor elk seizoen

Waarbij we in de winter vaker kiezen voor donkere en warme kleuren, vraagt de lente juist om een frisse kleur zoals groen. Groene kaarsen zijn een ideale manier om deze kleur subtiel aan te brengen op de eettafel. Wil je nog een stapje verdergaan? Ga dan voor deze superleuke dip dye kaarsen. De combinatie van twee kleuren zorgt voor een speels effect.

2 Ei, ei, ei…

Wie eet er nou niet een eitje met Pasen? Ga samen met je (klein)kinderen, nichtjes, neefjes of iemand anders aan de slag om de eieren op zijn mooist te versieren. Want zeg nou eerlijk, daar fleurt de tafel helemaal van op! Ben je niet zo’n fan van echte eieren? Dan doet dit blikje met paaseieren vast wonderen voor jou. Verstop ze eerst in de tuin om vervolgens te zoeken of eet ze gewoon gelijk op.

3 Lekker brunchen

Brunch je tijdens Pasen altijd met je gezin of familie? Dan is het ook leuk om alle ingrediënten op een mooie manier te presenteren. Doe dit bijvoorbeeld op een houten serveerplank. Ideaal voor de versgebakken broodjes, kaas of vleeswaren.

4 Wie fop jij met een ei?

Thuis maakten wij er wel eens een spelletje van om een lege eierschaal in een eierdopje te zetten. Wie o wie krijgt het lege ei? Deze paaseieren van beton zijn ook leuk om als decoratie toe te voegen aan de feestelijk versierde tafel. Door hun gewicht zijn ze ook fijn om bijvoorbeeld de servetjes op hun plek te houden. Win-win toch?

 

Meer inspiratie nodig? Beton & Zo is nu ook te vinden op Pinterest! Hier delen wij volop foto’s met inspiratie voor jouw interieur.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel