Lentekriebels

Je zou het niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar de lente is in aantocht. Dat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van warmere temperaturen en langere dagen met daglicht. Het is tijd voor een grote schoonmaak, vernieuwing en verandering. Dat geldt natuurlijk ook voor het interieur en exterieur. De lentekriebels zorgen ervoor dat we zin krijgen om het huis op te frissen en te decoreren met nieuwe woonaccessoires.

Lentekriebels zijn gevoelens van energie en opwinding die we ervaren bij het begin van de lente. Het is een tijd waarin alles begint te groeien en bloeien en dat brengt het gevoel van vernieuwing met zich mee. Deze gevoelens willen we graag vertalen naar het interieur door gebruik te maken van frisse kleuren en lichte materialen.

Eén van de makkelijkste manieren om je huis een lente-update te geven, is door het toevoegen van nieuwe woonaccessoires. Accessoires zorgen voor een finishing touch van een kamer. Door de minimale aanpassingen kunnen die accessoires de sfeer en uitstraling van een kamer / ruimte volledig veranderen. Hieronder vind je enkele woonaccessoires die schreeuwen, Beleef de lente!

Kussens en plaids:

Met nieuwe kussens en plaids kun je snel en gemakkelijk een nieuwe sfeer in je interieur brengen. Kies voor lichte kleuren en frisse prints om je huis in lente sferen te brengen.
 

Bloemen en planten:

Niets zegt meer ‘lente’ dan verse bloemen, droogbloemen en planten. Zet een mooie vaas met tulpen op tafel of hang een aantal hangplanten op voor een groene touch in je interieur. Niet zo goed met verse bloemen? Dan is een setje droogbloemen een hele goed alternatief.

Kaarsen:

Kaarsen zijn altijd een goede keuze als het gaat om het creëren van een andere sfeer in huis. Kies voor kleuren en een kandelaar die passen bij het seizoen en je woning.

                                         

Muurdecoratie:

Ook de muren van je huis verdienen aandacht bij het decoreren voor het voorjaar. Kies voor vrolijke prints en/of kleuren en hang ze op in mooie lijsten.

Serviesgoed:

Ook je serviesgoed kun je makkelijk aanpassen aan het seizoen. Kies voor een lichte kleur of frisse prints op borden en kopjes. Niet alleen borden en kopjes kunnen het interieur opvrolijken. Denk ook maar eens aan onderzetters met leuke teksten. Ze toveren een glimlach op je gezicht elke keer als je een drankje neerzet. Naast dat ze leuk zijn om te hebben, zijn onderzetters ook nog ontzettend praktisch. Ze voorkomen dat drankjes kringen veroorzaken op je meubels. Ze zijn dus niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook praktisch.
        

 

                                          

Niet alleen woonaccessoires voor binnen brengen de lentekriebels naar boven, ook de buitenkant van het huis kan aan het begin van het lenteseizoen een opfrisbeurt gebruiken. Dit kun je doen doormiddel van onkruid wieden, nieuwe bomen en bloemen planten maar kan ook doormiddel van het vernieuwen van bijvoorbeeld je huisnummer. 

Betonnen huisnummers zijn een goede keuze als je gaat voor duurzame, stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden nummers. Beton is bestand tegen alle weersinvloeden en blijft jaren goed. Doordat ze in verschillende maten, vormen en ontwerpen te verkrijgen zijn passen ze altijd bij de stijl van jouw huis.

     

Of je nu op zoek bent naar een subtiele lentetinten of naar opvallende accessoires, er zijn genoeg opties om je huis zowel binnenshuis als buitenshuis in lentesferen te krijgen. Met een paar kleine veranderingen kun je al snel een groot verschil maken. Dus laat die lentekriebels maar komen en geef je interieur/exterieur een frisse update met nieuwe woonaccessoires! 

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel