20 April is het weer zover; Secretaressedag! Secretaresse dag is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij secretaresses en andere ondersteunende medewerkers in het zonnetje worden gezet. De dag is bedoeld om de waardering voor de secretariële ondersteuning te tonen. Het is dé gelegenheid om je secretaresse te bedanken voor al het harde werk, toewijding en inzet die zij het hele jaar door heeft geleverd. Een attent cadeau kan daarbij helpen om deze dankbaarheid te uiten. We hebben enkele cadeautips voor je uitgelicht;

Cadeaupakket

Een cadeaupakket is een uitstekend geschenk voor secretaressedag. Een cadeaupakket is een doos met verschillende cadeaus erin, vaak afgestemd rond een bepaald thema. Het is een gemakkelijke en stijlvolle manier om je waardering te tonen. Er zijn vele soorten giftboxen beschikbaar, variërend van chocoladeboxen tot trendy interieur giftboxen. Door een cadeaupakket te kiezen die past bij de interesse van je secretaresse, toon je niet alleen waardering maar ook dat je de persoonlijke smaak en voorkeur van je medewerker waardeert.

Een persoonlijk kaartje

Een persoonlijk kaartje is een heel eenvoudige maar toch doeltreffende manier om jouw dankbaarheid en waardering aan je secretaresse te tonen. Schrijf een handgeschreven bericht op de kaart. 

   

Een mooi bloemstuk

Een meer traditioneel cadeau wat altijd gewaardeerd wordt, is een mooi bloemstuk. Een boeket met haar favoriete bloemen zal zeker indruk maken en tevens de werkruimte opfleuren.

Ontspanning

Ontspanning kan een fantastisch cadeau zijn als je wilt laten zien hoezeer je de inzet van jouw secretaresse waardeert. Dit kan natuurlijk door ze een wellnessdag te geven, maar wat is er nu lekkerder om de wellness in huis te halen met een badzout cadeautje.

Zoetigheid

Je kunt je secretaresse ook bedanken door haar haar lievelingssnoep te geven. Leuk verpakt in een blik of cadeauverpakking met een leuke boodschap erop. Ook is het mogelijk om een reep Tony Chocolonely met een leuke wikkel te geven. Welke vrouw wordt nu niet blij van chocolade?!

   

Een goed boek

Als jouw secretaresse een passie voor lezen heeft, kan het geven van een goed boek een geweldig cadeau zijn. Overweeg een roman of een boek over een onderwerp waar ze gepassioneerd over is.

Brievenbus cadeau

Ook de secretaresses die op deze bijzondere dag niet aan het werk zijn mogen we niet vergeten. Daarvoor hebben we leuke brievenbus cadeautjes samengesteld. Het is toch superleuk om ook thuis de waardering te voelen op secretaressedag met een jij bent goud waard brievenbus cadeau.

Tot slot

Het geven van een geschenk op secretaresse dag is een hele goede manier om waardering te tonen voor de harde werkers op de achtergrond. Met deze cadeautips kun je voor secretaresse dag een attent en persoonlijk cadeau kiezen dat jouw waardering voor de inzet van jouw secretaresse weerspiegelt. Vergeet niet; het kleinste gebaar heeft vaak de grootste impact en dat jouw waardering en erkenning het grootste cadeau is tijdens secretaressedag.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel