Een juf of meester heeft een belangrijke rol in het leven van veel kinderen. Ze besteden veel tijd aan het lesgeven en begeleiden van hun leerlingen en hebben vaak een grote invloed op hun persoonlijke ontwikkeling. Het is daarom ook altijd een goed idee om de juf of meester van je kinderen aan het einde van het schooljaar te bedanken met een persoonlijk cadeau. 

We hebben enkele ideeën voor een persoonlijk cadeau voor je op een rij gezet. 

1. Mok, notitieboekje of sleutelhanger

Bestel bijvoorbeeld een handige mok, notitieboekje of sleutelhanger met een leuke tekst erop. Dit zijn leuke en praktische cadeaus die dagelijks gebruikt kunnen worden.

                                    

2. Een fotocollage

Verzamel foto’s van de juf of meester met de klas en maak hier een fotocollage van. Je kunt dit laten afdrukken en inlijsten, of in een mooi fotoalbum doen. Plaats her en der een leuke uitspraak van de juf/meester. Dit is een persoonlijk cadeau dat veel herinneringen ophaalt aan het afgelopen schooljaar.

                                    

3. Een plant 

Geef je juf of meester een mooie kamerplant cadeau. Dit is een leuke manier om ze te bedanken voor het laten groeien en bloeien van de klas.

4. Snoep

Houdt je juf of meester van snoep? Geeft ze dan een leuke pot met zijn / haar lievelingssnoep of een Tony chocolonely chocoladereep cadeau.

                                    

5. Een ervaring

Geef een ervaring cadeau, zoals een dagje weg, een workshop of sportactiviteit. Dit is een bijzonder cadeau dat de juf of meester nog lang zal herinneren.

6. Ik zwaai je gedag hand 

Mooi betonnen hand waar je een kaarsje op kwijt kunt. Een leuk symbolisch gebaar voor een lieve juf / meester.                        

7. Wenslichtje met boodschap

Een leuk jute zakje met 6 kaarsjes en persoonlijke boodschappen. Als de juf / meester de kaarsen aansteekt dan verschijnt de persoonlijke boodschap. Een leuk en origineel cadeau wat nog lang herinneringen geeft. 

8. Een cadeaupakket

Maak een cadeaupakket met lekkere snacks, zoals chocolade, koekjes, fruit en noten. Dit is een smakelijk en persoonlijk cadeau waar de juf of meester zeker van zal genieten. 

Ongeacht wat je ook cadeau geeft, vergeet niet om er een persoonlijke noot aan toe te voegen. Schrijf bijvoorbeeld een handgeschreven kaart of brief waarin je uitlegt waarom je de juf of meester waardeert en bedankt voor zijn of haar harde werk. Een extra persoonlijke touch maakt het cadeau nog specialer.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel