Leuk dat je geïnteresseerd bent in inpaktips zodat je een gepersonaliseerd cadeau kan geven. Hieronder vind je 7 ideeën om een cadeau op een mooie en creatieve manier in te pakken.

1. Verschillende soorten papier

​Maak gebruik van verschillende soorten inpakpapier. In plaats van alleen maar cadeaupapier te gebruiken, kun je verschillende soorten papier combineren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld inpakpapier met een stuk vloeipapier eroverheen. Of maak gebruik van behangpapier, tijdschriftpagina’s of zelfs een oude krant om een cadeau in te verpakken.

2. Gebruik linten, strikken en tape

Een simpel lintje of strik kan een cadeautje er al feestelijker uit laten zien. Gebruik verschillende soorten linten, strikken of tape. Of combineer ze voor een speels effect.

                                 

3. Maak het persoonlijk

Voeg er een persoonlijk tintje aan toe. Maak het cadeau extra bijzonder door er een persoonlijk berichtje of kaartje aan toe te voegen. Schrijf er bijvoorbeeld een gedichtje, een leuke passende quote of een persoonlijke boodschap op. Wat ook erg leuk is, als je de kaart ook nog zelf gemaakt hebt.      

4. Verpak in een doos

Verpak de cadeaus in een doos. Een cadeau in een mooie cadeaudoos ziet er meteen stijlvol uit. Je kunt ervoor kiezen om de doos te versieren met linten, stickers of strikken of je een kant-en-klare cadeaudoos zoals die van ons gebruiken. 

                                 

5. Stickers en labels

Maak gebruik van stickers en labels. Versier je cadeau(s) met leuke stickers en labels om er een persoonlijke touch aan te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de initialen van de ontvanger, het thema van het cadeau of wellicht een leuke uitspraak van de ontvanger of jezelf op het label.

   

6. Natuurlijke materialen

Maak gebruik van natuurlijke materialen. Voor een rustieke en natuurlijke uitstraling kun je de cadeaus inpakken/versieren met bijvoorbeeld jute, touw, gedroogde bloemen of blaadjes. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

                                 

7. Experimenteer met vormen

Maak van het inpakken van de cadeaus een creatief proces door verschillende vormen te proberen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fles wijn inpakken als een bloem of een cadeau in de vorm van een dier. Laat je fantasie de vrije loop.

   

Ik hoop dat ik je met deze tips geïnspireerd en geholpen heb bij het leuk en creatief inpakken van cadeaus. Kijk voor leuke cadeaus of inpakartikelen verder op onze website.

© 2019 - 2023 beton-enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel